Player_slider

Exercicis d'entrenament

Exercici per enfortir l'esquena

Descripció de l'exercici: De forma alternativa eleva els braços i les cames (exercici del vídeo B0250 Abs & Back en sportsbasics.com).

Beneficis de l'exercici: Evitaràs lesions, enfortint i activant els músculs de la teva esquena des de les espatlles fins a la regió lumbar.

Independentment de l'esport que practiquis, és molt important tenir els músculs del tors ben desenvolupats i forts, per aquest motiu són molt importants els exercicis que van des dels músculs glutis fins a les espatlles. És essencial l'entrenament de la teva esquena per mantenir un bon equilibri, tenir el control del moviment i una esquena forta.

Els problemes i dolors d'esquena normalment ocorren quan hi ha un desequilibri en la part posterior i els músculs estan molt febles.

Com fer l'exercici: Estira't bocaterrossa. Alternativament aixeca braços i cames, primer braç dret i cama esquerra al mateix temps, i després el contrari. Recorda mantenir braços i cames rectes durant tot l'exercici.

Aquest serà un exercici perfecte per començar el teu entrenament. Fes aquests exercicis setmanalment. Això evitarà que tinguis problemes d'esquena i mantindràs un cos sa i fort.

Sèries i repeticions recomanades: Entre 1 i 3 sèries de 5 a 15 repeticions cada costat.

Fes com 1172000 altres usuaris