Player_slider

Com començo a fer els pagaments de les quotes dels membres?

En SportMember pots fer els pagaments de les quotes dels membre automàticament mitjançant el nostre sistema de pagament intel·ligent. El podràs utilitzar en qualsevol ocasió i per a tots els esports!

El sistema de gestió de pagament de quotes es pot trobar a la secció "Club". Has de ser l'administrador del club per començar a utilitzar el sistema de pagament. Després segueix els següents passos:

  1. Fes clic a "Anar al Club" a la cantonada superior dreta de la pàgina principal. Ja a la nova pàgina fes clic a "Quota". Tot seguit fes clic a "Introdueix un número de compte", i introdueix tota la informació del club. Creant un nou compte al club hauràs de pujar una fotografia de legitimació.
  2. A continuació, fes clic a "Crea un nou pagament" i tria l'equip, el compte bancari i el mètode de pagament. Omple la informació de pagament i fes clic a "següent".
  3. També podràs triar si es tracta d'un sol pagament, pagaments fraccionats o recurrents.
  4. Podràs canviar la quantitat a pagar o escollir els jugadors que estiguin exempts del pagament de la quota. Després d'això fes clic a "Envia correu electrònic de pagament" i "Crear un quota".
  5. A continuació, tots els jugadors rebran un correu electrònic que conté un enllaç des d'on podran pagar la quota de membre.
  6. Podràs veure a la pàgina principal de la secció del teu Club a SportMember la llista amb els jugadors que ja han transferit els diners i els que encara no ho han fet. Si encara no ho han transferit, els hi podràs enviar recordatoris.
¿Ha sido útil este artículo?
1 de 1 pensaron que ha sido útil
Fes com 1.563.000 altres usuaris