Player_slider

Estalvia temps i treball amb l'App de SportMember

Amb la nostra App podràs coordinar i organitzar el teu equip sempre que ho desitgis. Tindràs accés a totes les funcions i serveis més importants de SportMember. L' aplicació fa que les tasques més exigents com a entrenador es puguin fer en un segon, de manera que mai perdràs el focus de les coses més importants, com guanyar partits i assegurar-te que el teu equip i jugadors es diverteixen en tot moment.

Les funcions de l'App

  1. Llistat de jugadors: Podràs tenir una vista general del club, equip i jugadors. Sempre tindràs accés a la informació sobre els jugadors, els entrenadors i auxiliars connectats al teu equip o club.
  2. Activitats de l'equip: Crea i programa les activitats de l'equip ja siguin entrenaments, partits o activitats socials. En totes les activitats els jugadors podran veure l'hora d'inici i finalització, el lloc, els altres participants, etc.
  3. Perfil personal: Els jugadors i entrenadors podran controlar els seus respectius perfils personals. Si canvies d'adreça, número de telèfon, etc. en qualsevol moment podràs editar la teva informació.
  4. Canviar d'equip: Si un jugador està associat a més d'un equip, és possible moure'l entre els equips. D'aquesta manera es garanteix que sempre estigui connectat a les activitats i esdeveniments de l'equip correcte.

Descarrega't l'App de SportMember

La nostra App està disponible tant per Iphone com per a Android, així que no importa quin tipus de telèfon tinguis que sempre podràs utilitzar la nostra App i optimitzar la comunicació amb el teu equip.

Cerca "SportMember.cat" a l' Appstore o Play Store, descarrega l'aplicació SportMember i avui mateix gaudiràs dels seus beneficis.

¿Ha sido útil este artículo?
0 de 0 pensaron que ha sido útil
Fes com 1045000 altres usuaris