Treballa amb nosaltres

Carrera professional a SportMember

Llocs vacants
Busques una feina en una empresa ambiciosa, en creixement, on puguis donar-ho tot i ajudar-te a tu mateix, als teus companys i a l'empresa a prosperar?
Creus que el programari intel·ligent sovint fa la vida més fàcil i tens interès a ajudar els clubs esportius i les associacions a simplificar la recaptació de quotes, la comunicació i l'administració? Treballar en una empresa internacional i ambiciosa, prendre la iniciativa amb llibertat i responsabilitat, i driblar la pilota, fer entrades i córrer quan realment importa, et sembla interessant?
Llavors envieu-nos una sol·licitud ara! Digueu-nos exactament per què TU hauries de ser el proper membre de l'equip a SportMember.

Actualment no hi ha vacants disponibles

Tot i això, sempre estem ansiosos per trobar companys talentosos i motivats que vulguin unir-se al nostre equip.
Si ho desitges, pots enviar una sol·licitud de treball no sol·licitada al correu frank@sportmember.cat .
Per què SportMember
Els beneficis de treballar a SportMember
Flexibilitat i llibertat
Treballa des de l'oficina o a casa, tu tries! Creiem que els nostres empleats riuen més si tenen la llibertat i flexibilitat de planificar ells mateixos la seva feina.
Un enfocament internacional
A més de la nostra posició de lideratge al mercat danès, també estem presents a Espanya, Alemanya i el Regne Unit, i estem creixent ràpidament. Tenim grans plans de creixement internacional: forma part de la nostra ambiciosa expansió internacional.
El cel és el límit
En SportMember el cel és el límit. Rebràs molta responsabilitat per gestionar la teva pròpia feina i ajudar que l'empresa avanci. El teu èxit individual és clau, i ajuda tothom a aprendre i créixer com a grup.
Un producte intel·ligent i familiar
És molt fàcil familiaritzar-se amb la plataforma SportMember, ja que la majoria de persones han practicat algun esport o han format part d'un club en algun moment. Tenim un producte que ajuda a resoldre alguns dels problemes principals dels clients, i això fa que SportMember sigui un gran producte per treballar.
A tota velocitat
Estem en un camí de gran creixement, molt emocionant – qui sap on acabarà! El que sí que sabem és que necessitem talents excepcionals com tu per ajudar-nos a complir els nostres objectius, i per garantir que el nostre producte arribi a la nostra enorme base de clients potencials.
Viatge anual de l' equip internacional
Un cop l'any, empaquem les nostres maletes i tot l'equip de %{domain} viatja a un paradís assolellat. Deixem enrere els ordinadors portàtils i ens reunim per gaudir del “hygge” danès i compartir moments divertits. Ja s'ha convertit en una tradició i una prioritat per a tothom!

Preparats per començar?

Explora SportMember o crea un compte immediatament i comença a administrar el teu club. També ets més que benvingut a contactar-nos, ens encantaria ajudar-te a configurar el teu club.
Quant costa?
Quines necessitats té el teu club? Subscripció bàsica o PRO?
Detalls dels preus
Funcions
No hi ha dos clubs iguals. Les nostres característiques cobreixen les teves necessitats.
Funcions