Què és SportMember.cat?

La nostra història

Després d'un sense nombre de problemes per falta de comunicació amb els jugadors i amics, Frank Bjergø va decidir, en el 2004, que volia fer-li la vida més fàcil als entrenadors i jugadors. Amb aquesta idea, va ser que va crear una plataforma digital per a la comunicació entre aquests.

Amb el temps moltes coses s'han desenvolupat en SportMember, pel que avui dia és una plataforma amb molts altres serveis, com ara:

Administració dels clubs esportius.

Gestió dels pagaments de les quotes dels socis.

Creació d'una pàgina web totalment gratuïta.

Actualment tenim més de 270.000 usuaris fidelitzats. La nostra missió és fer que SportMember.cat sigui tan fàcil d'utilitzar com sigui possible. A través de SportMember estem fent el més divertit possible formar part d'un equip esportiu i/o club. Alhora ens motiva que els nostres usuaris puguin estalviar moltes hores de treball administratiu i així, poder gaudir més de l'esport.

El nostre objectiu és clar, volem ser la major plataforma digital gratuïta per a la coordinació de l'esport, la missió és fer que tots els equips i clubs siguin digitals.

Avui, en SportMember som 12 persones treballant intensament en 4 països, Dinamarca, Espanya, Noruega i Alemanya.

Preparats per començar?

Explora SportMember o crea un compte immediatament i comença a administrar el teu club. També ets més que benvingut a contactar-nos, ens encantaria ajudar-te a configurar el teu club.
Quant costa?
Quines necessitats té el teu club? Subscripció bàsica o PRO?
Detalls dels preus
Funcions
No hi ha dos clubs iguals. Les nostres característiques cobreixen les teves necessitats.
Funcions