Quines són les funcions principals del calendari?

No hi ha cap resposta a aquesta pregunta relacionada amb l'ús de SportMember des de l'aplicació.

Amb les funcions del calendari mai ha estat més fàcil planificar les activitats de l'equip. Tot tipus d'activitats poden ser organitzades per SportMember i la nostra App. A més de les 5 formes diferents de crear i inscriure's a les activitats de l'equip, també és possible crear activitats per als diferents departaments del club o fins i tot per a tot el club.

Quan crees un activitat també tens l'opció d'assignar altres funcions com els convidats, el transport i altres tasques. També podràs veure qui i quan s'ha inscrit a l'activitat.

A més és possible crear esdeveniments, com ara un campament de futbol, en el qual jugadors i entrenadors d'altres equips podran inscriure's. El sistema ofereix també la possibilitat de reservar instal·lacions esportives, perquè al teu equip li sigui més fàcil planificar i organitzar on seran els propers partits i/o entrenaments.

Ha estat útil aquest article?
0 de 0 pensar que ha estat útil

Preparats per començar?

Explora SportMember o crea un compte immediatament i comença a administrar el teu club. També ets més que benvingut a contactar-nos, ens encantaria ajudar-te a configurar el teu club.
Quant costa?
Quines necessitats té el teu club? Subscripció bàsica o PRO?
Detalls dels preus
Funcions
No hi ha dos clubs iguals. Les nostres característiques cobreixen les teves necessitats.
Funcions