Player_slider

Com puc crear una adreça, email o número addicional?

Crea una adreça, correu electrónic o número de telèfon addicionals en el perfil del teu fill/a

Fes els perfils dels nens de pares divorciats amb una adreça, correu electrònic i número de telèfon addicionals.

En aquest vídeo es pot veure com afegir una adreça, correu electrònic i número de telèfon addicionals en els perfils dels nens de pares divorciats. Això ho poden fer tant l'administrador com l'entrenador.

Un administrador i un entrenador poden afegir informació addicional a un perfil. En primer lloc, han de fer clic a "Edita la informació de l'esportista" i després prémer "Següent". Seguidament fer clic a "Afegeix direcció addicional" i després introduir la informació necessària.

Es podran visualitzar els 2 correus electrònics i els 2 números del jugador en l'apartat d'"Esportistes", aquests rebran els correus i missatges de text en els dos números i adreces.

Perfil parental

A partir d'ara, tots els pares divorciats podran iniciar sessió al perfil dels seus fills, creant un perfil parental que es vincularà amb el perfil del seu fill/a. El perfil parental es pot vincular a més d'un nen a la vegada per no haver d'iniciar sessió per canviar entre els seus fills, simplement caldrà recordar un nom d'usuari i contrasenya.

¿Ha sido útil este artículo?
0 de 0 pensaron que ha sido útil
Fes com 1.529.000 altres usuaris