Publicitat

Publicitat, col·laboració i patrocini

És insuperable, tant en termes de mida, de creixement i per la complexitat de les seves categories. SportMember.cat t'ofereix una àmplia gamma d'opcions de publicitat, que sempre pot satisfer les teves necessitats a través de campanyes dirigides a segments específics. La nostra prioritat és la qualitat i la flexibilitat mitjançant esdeveniments publicitaris i patrocinis a mida.

Si us plau contacta

Cap de vendes Henriette Hoff
Correu electrònic: henriette.hoff@eniro.com
Mòbil: 41 71 68 31

400.000 +
Usuaris registrats
60%
Taxes de creixement anual
2.000.000 +
Visites mensuals
11.000.000 +
Pàgines vistes per mes
Banner_ads
Banners publicitaris
Al voltant del 70% del nostre trànsit està a l'aplicació: 16 milions de visites, 200.000 usuaris mensuals És un aparador únic! La versió d'escriptori és generalment usada quan es treballa de forma més intensa amb les funcions d'administració a SportMember.
Newsletter
Butlletí informatiu
Els butlletins s'envien un parell de vegades al mes a un milió d'usuaris. És òptim per cridar l'atenció dels usuaris.
Infeed_ads
Publicitat en el feed
Els anuncis in-feed estan ubicats dins del contingut de SportMember. Això fa que els anuncis siguin molt visibles per als visitants quan es desplacen per SportMember. Els anuncis in-feed estan perfectament adaptats a la pantalla inicial i, per tant, no interfereixen amb els usuaris.
Campaign
Campanyes
SportMember s'ha associat amb diverses empreses per crear increïbles campanyes. Les opcions són moltes i individuals per tal de satisfer les demandes de comunicació de les empreses.
Vouchers
Vourchers
Formi part del programa de beneficis Premium SportMember Cada mes, SportMember Premium activa un nou cupó.
Seo
SEO
Construïm enllaços per a més de 400 llocs esportius. SportMember augmentarà el vostre rànquing SEO. Cada mes construïm enllaços de 5 a 10 paraules clau diferents: botes de futbol, calçat esportiu, raquetes de bàdminton, etc.
Leads
Leads
Les campanyes de captació de clients estan adreçades a diferents segments. Els usuaris ingressen dades amb un sol clic i aquests són recollits a la nostra base de dades. No cal que els usuaris ingressin dades personals, només caldrà unir-se a la campanya.

Preparats per començar?

Explora SportMember o crea un compte immediatament i comença a administrar el teu club. També ets més que benvingut a contactar-nos, ens encantaria ajudar-te a configurar el teu club.
Quant costa?
Quines necessitats té el teu club? Subscripció bàsica o PRO?
Detalls dels preus
Funcions
No hi ha dos clubs iguals. Les nostres característiques cobreixen les teves necessitats.
Funcions