Når arrangementet er oprettet, kan du redigere det, aflyse det og følge tilmeldinger og tillægskøb – alt sammen fra billetsalgs-oversigten.
Sådan gør du · på computer
Trin for trin
-
1
Rediger arrangementet
Klik Billetsalg i menuen til venstre, og klik Rediger ud for arrangementet. Bemærk: start-dato og -tid kan ikke ændres, når billetsalget er startet.
-
2
Se tilmeldinger og billetter
Klik på arrangementets navn for at se deltagere og tillægskøb – rediger køberoplysninger, gensend billetter, markér som brugt, eller refundér (kun PRO).
-
3
Eksportér eller aflys
Eksportér en Excel-fil med alle detaljer, eller aflys arrangementet fra samme visning.

Relaterede spørgsmål
Mere om Billetsalg
Ha estat útil aquest article?
0 de 1 pensar que ha estat útil