Crea les activitats del teu equip i realitza un seguiment d'aquestes.

No hi ha cap resposta a aquesta pregunta relacionada amb l'ús de SportMember des de l'aplicació.

Al calendari de SportMember és possible crear activitats amb diferents tipus d'inscripció. Fes clic a l'apartat "Calendari" a la barra superior del menú. A la part inferior de la nova pàgina fes clic a l'apartat "Crea una activitat". Un cop l'activitat es creï en el calendari de l'equip, serà automàticament una activitat que tots els participants podran veure.

Has d'introduir el nom de l'activitat, data i hora. El següent pas serà triar el tipus d'activitat, ho podràs fer entre aquestes 5 opcions:

  1. Preferència segons ordre d'arribada: Les inscripcions es tanquen quan arriben al número màxim de participants.
  2. Disponibilitat: Com a jugador has de confirmar la teva disponibilitat i després és l'entrenador el que et tria.
  3. Selecció: L'entrenador decideix quin jugador pot inscriure's.
  4. Inscriure a tots: Per defecte tots els membres seran inscrits a l'activitat i s'han de donar de baixa ells mateixos si no poden assistir-hi.
  5. Colors del jugador: Els jugadors estan dividits en el sistema per colors, per exemple verd, vermell i blau. Quan l'entrenador creï una activitat podrà fer-ho només per als jugadors de color verd o vermell etc.

Després d'haver seleccionat el tipus d'activitat també serà possible, en el cas que sigui necessari, afegir-li altres tasques i/o comentaris. Un cop creada tota l'activitat podrem enviar un missatge "push" a tots els participants.

Ha estat útil aquest article?
0 de 0 pensar que ha estat útil

Preparats per començar?

Explora SportMember o crea un compte immediatament i comença a administrar el teu club. També ets més que benvingut a contactar-nos, ens encantaria ajudar-te a configurar el teu club.
Quant costa?
Quines necessitats té el teu club? Subscripció bàsica o PRO?
Detalls dels preus
Funcions
No hi ha dos clubs iguals. Les nostres característiques cobreixen les teves necessitats.
Funcions