Player_slider

A on i quan és possible que es puguin incorrer en despeses?

¡SportMember és i serà una eina totalment gratuïta! Encara que hi ha dues opcions a on, si ho desitges, podràs invertir els teus diners:

Gestionant els teus propis banners

El teu club té l'oportunitat de comprar i controlar els banners (banderoles publicitàries) en SportMember. Això et costarà 0,10 € per usuari cada mes. Això vol dir que el teu club podrà guanyar un ingrés venent els banners als seus patrocinadors. Recorda que això és totalment opcional!

Quotes

Cada vegada que un dels membres del teu club pagui una quota a través de SportMember, aquest haurà de pagar una petita comissió: 1% + 0,15 €. Per tant, si un membre paga una quota de 50 €, se li farà un càrrec addicional de 0,65 €. Encara que sempre podràs decidir si aquesta comissió ha de ser pagada pel club o pel membre. La comissió només es farà efectiva si el membre realment paga la seva quota a través de SportMember, altrament, per exemple si paga en efectiu, ho podràs també registrar en el sistema sense cap tipus de comissió addicional. Registrar els pagaments dels membres NO implica cap cost extraordinari.

Recorda que en SportMember NO hi ha funcions que requereixin un pagament obligatori. Per tant, podràs utilitzar totes les nostres funcions sense pagar absolutament res!

¿Ha sido útil este artículo?
0 de 0 pensaron que ha sido útil
Fes com 953000 altres usuaris