Pàgina web gratuïta per al teu club i equip

Amb SportMember pots tenir una pàgina web professional per al teu club i/o equip de forma gratuïta! Hem fet que sigui tan simple, que administrar-la i utilitzar-la ja està a l'abast de tots. La pàgina d'inici li dóna al teu club i/o equip les eines per publicar les notícies del club, de l'equip, els resultats, etc., de manera que tots els usuaris i els jugadors estaran actualitzats. També podem transferir el teu domini actual en el nostre sistema perquè puguis publicar, en pocs segons les notícies més destacades.

La teva pàgina web unida a SportMember

La informació que està a la pàgina de SportMember s'unirà a la pàgina web. Aquesta, s'actualitzarà automàticament i podràs compartir tota la informació i els jugadors en un sol lloc, amb l'avantatge que totes les persones relacionades amb el teu club i/o equip s'actualitzaran sobre les últimes notícies i esdeveniments.

La pàgina web et dóna l'oportunitat d'estalviar temps i compartir tota la informació amb tan sol un clic!

El teu club o equip encara no està utilitzant SportMember? - i estalvia temps i feina coordinant i planificant.

Preparats per començar?

Explora SportMember o crea un compte immediatament i comença a administrar el teu club. També ets més que benvingut a contactar-nos, ens encantaria ajudar-te a configurar el teu club.
Quant costa?
Quines necessitats té el teu club? Subscripció bàsica o PRO?
Detalls dels preus
Funcions
No hi ha dos clubs iguals. Les nostres característiques cobreixen les teves necessitats.
Funcions