Fes els pagaments de la manera més fàcil

 Fes els pagaments de la manera més fàcil

Amb el nostre simple sistema per administrar i coordinar els pagaments de les quotes dels socis del teu club sempre duràs al dia tots els teus comptes. SportMember et proporciona les eines per evitar el malbaratament del teu temps, donant-te un sistema de tarifes flexible, que podràs adaptar a les teves necessitats.

Adapta el sistema de pagament de quotes a les necessitats del teu club

Mitjançant l'ús del nostre sistema de pagament de quotes, el teu club obtindrà les eines per realitzar un seguiment dels pagaments dels jugadors. Podràs enviar recordatoris automàtics en el cas que els jugadors no paguin la seva quota a temps. A més, podràs bloquejar als jugadors que no hagin pagat i marcar a aquells que paguin en efectiu. I encara més, mitjançant l'administració de les quotes dels socis de SportMember evitaràs pagar tarifes costoses als teus proveïdors.

Automatitza els pagaments i evita el malbaratament del teu temps

Si ets l’administrador/a de SportMember estalviaràs temps ja que tots els pagaments es podran realitzar automàticament. Amb un sol clic podràs enviar missatges a tots els jugadors. Les quotes dels socis podràn ser pagades a través d'un enllaç en el correu electrònic. Tots els pagaments es registraran en el nostre sistema i els jugadors rebran automàticament un correu electrònic amb el seu rebut corresponent. Com pots veure, tot el procés funciona de forma automàtica perquè estalviïs temps i treball.

Encara no ets usuari de SportMember? i avui mateix faràs que la teva vida i la del teu club sigui més fàcil!

Preparats per començar?

Explora SportMember o crea un compte immediatament i comença a administrar el teu club. També ets més que benvingut a contactar-nos, ens encantaria ajudar-te a configurar el teu club.
Quant costa?
Quines necessitats té el teu club? Subscripció bàsica o PRO?
Detalls dels preus
Funcions
No hi ha dos clubs iguals. Les nostres característiques cobreixen les teves necessitats.
Funcions