Player_slider

Estalvia temps i treball amb l' App de SportMember

Estalvia temps i treball amb l' App de SportMember

Amb la nostra App podràs coordinar i organitzar el teu equip sempre que ho desitgis. Tindràs accés a totes les funcions i serveis més importants de SportMember. Si ets l’entrenador, t’estalviaràs moltes hores i podràs realitzar tots els teus treballs ràpidament, traient-li el màxim rendiment possible a les activitats més importants com ara guanyar partits.

Les funcions de l'App

Veure la plantilla general de l’equip: Visió general del club, equip i jugadors. Sempre tindràs accés a la informació sobre els jugadors, els entrenadors i auxiliars connectats al teu equip i/o club.

Activitats de l'equip: Crea i programa les activitats de l'equip ja siguin entrenaments, partits, etc. En totes les activitats els jugadors podran veure l'horari, el lloc, els participants, etc.

Perfil personal: Els jugadors i els entrenadors podran controlar el seu perfil personal. Podran reeditar la seva informació per exemple si canvien d'adreça, número, etc.

Canvis d’equip: Si un jugador està associat a més d'un equip, és possible moure’l entre els equips. D'aquesta manera, es garanteix que estarà connectat a les activitats i esdeveniments de l'equip correcte.

Descarrega l'App SportMember

La nostra aplicació està disponible per a Iphone i Android, així podràs utilitzar-la diàriament i estar en contacte amb el teu equip.

Cerca "SportMember” a l'Appstore o Play Store, descarrega l'aplicació SportMember i comença avui mateix a disfrutar dels seus beneficis.

No estàs registrat a SportMember? , i estalvia temps organitzant i coordinant el teu equip.

Horari telefònic

Lunes - Viernes de 09:00 a 16:00

Telèfon y WhatsApp

+34 622 94 37 79

Segueix-nos al
Fes com 1.563.000 altres usuaris