Envia recordatoris via correu electrònic i SMS

Envia recordatoris via correu electrònic i SMS

A SportMember hem fet possible que els entrenadors puguin enviar recordatoris a tots els jugadors per evitar que aquests arribin tard als entrenaments, jocs o altres esdeveniments importants. L'entrenador podrà triar quins recordatoris i a qui els vol enviar. Quan aquest creï les activitats de l’equip en el calendari podrà decidir si els jugadors han de rebre els recordatoris sobre l'activitat via correu electrònic o SMS.

Comparteix la informació de l'equip amb un sol clic

L'entrenador podrà enviar recordatoris automàtics als jugadors tant sobre els partits i entrenaments com sobre els canvis i les cancel·lacions d’últim moment. Així mateix s'estalviarà temps enviant-los a cada un dels jugadors ja que amb un sol clic tots rebran la mateixa informació. Per exemple, l'entrenador podrà informar a tots els jugadors d’immediat en el cas que un partit sigui cancel·lat.

Envia recordatoris als jugadors adequats

Els entrenadors podran triar quins jugadors han de rebre els recordatoris perquè ningú rebi informació innecessària. Per exemple, si els jugadors han de confirmar la participació en un esdeveniment, l'entrenador podrà triar si els recordatoris són només per als participants que han confirmat assistència o per a tothom.

Encara no ets usuari de SportMember? , de manera que mai més hauràs de trucar i enviar missatges de forma manual a cada un dels jugadors.

Preparats per començar?

Explora SportMember o crea un compte immediatament i comença a administrar el teu club. També ets més que benvingut a contactar-nos, ens encantaria ajudar-te a configurar el teu club.
Quant costa?
Quines necessitats té el teu club? Subscripció bàsica o PRO?
Detalls dels preus
Funcions
No hi ha dos clubs iguals. Les nostres característiques cobreixen les teves necessitats.
Funcions