Player_slider

Envia recordatoris via correu electrònic i SMS

Envia recordatoris via correu electrònic i SMS

A SportMember hem fet possible que els entrenadors puguin enviar recordatoris a tots els jugadors per evitar que aquests arribin tard als entrenaments, jocs o altres esdeveniments importants. L'entrenador podrà triar quins recordatoris i a qui els vol enviar. Quan aquest creï les activitats de l’equip en el calendari podrà decidir si els jugadors han de rebre els recordatoris sobre l'activitat via correu electrònic o SMS.

Comparteix la informació de l'equip amb un sol clic

L'entrenador podrà enviar recordatoris automàtics als jugadors tant sobre els partits i entrenaments com sobre els canvis i les cancel·lacions d’últim moment. Així mateix s'estalviarà temps enviant-los a cada un dels jugadors ja que amb un sol clic tots rebran la mateixa informació. Per exemple, l'entrenador podrà informar a tots els jugadors d’immediat en el cas que un partit sigui cancel·lat.

Envia recordatoris als jugadors adequats

Els entrenadors podran triar quins jugadors han de rebre els recordatoris perquè ningú rebi informació innecessària. Per exemple, si els jugadors han de confirmar la participació en un esdeveniment, l'entrenador podrà triar si els recordatoris són només per als participants que han confirmat assistència o per a tothom.

Encara no ets usuari de SportMember? , de manera que mai més hauràs de trucar i enviar missatges de forma manual a cada un dels jugadors.

Horari telefònic

Lunes - Viernes de 09:00 a 16:00

Telèfon y WhatsApp

+34 622 94 37 79

Segueix-nos al
Fes com 1.563.000 altres usuaris