Les estadístiques de l'equip

Les estadístiques de l'equip

Equipsport et facilita fer-li un seguiment a les estadístiques del teu equip. Només amb uns clics l'entrenador podrà veure l'assistència dels jugadors, el número de partits jugats i el màxim golejador. El que volem és facilitar-li el treball a l'entrenador actualitzant les estadístiques amb regularitat perquè tots els jugadors estiguin informats sobre el progrés de l'equip. També és possible que ell mateix creiï les seves pròpies estadístiques fent-les encaixar amb el seu equip i esport, d'aquesta manera obtindrà dades molt valuoses per a la gestió dels entrenaments i partits.

Fes com els professionals

Amb les eines de SportMember podràs, ja sigui a través de la nostra pàgina web o de la nostra App, administrar les estadístiques com ho faria un equip professional. L'entrenador podrà introduir els resultats i les estadístiques dels partits i entrenaments i decidir quins jugadors ho poden veure. Tenir una visió general facilitarà als jugadors realitzar un seguiment de les estadístiques de tota la temporada.

Crea les teves pròpies estadístiques

El teu equip podrà crear les seves pròpies estadístiques depenent de l'esport que practiqui. Per exemple, si és un equip de futbol podràs fer un seguiment de les targetes vermelles i grogues. Mira el següent vídeo per veure com el teu equip pot crear les seves pròpies estadístiques.

La nostra intenció es facilitar-li al teu equip utilitzar les dades estadístiques d'una manera divertida. Si encara no ets usuari de SportMember, i explora avui mateix tots els seus avantatges!

Preparats per començar?

Explora SportMember o crea un compte immediatament i comença a administrar el teu club. També ets més que benvingut a contactar-nos, ens encantaria ajudar-te a configurar el teu club.
Quant costa?
Quines necessitats té el teu club? Subscripció bàsica o PRO?
Detalls dels preus
Funcions
No hi ha dos clubs iguals. Les nostres característiques cobreixen les teves necessitats.
Funcions