El llistat de l'equip

El llistat de l'equip de SportMember et donarà un visió general necessària de l'adreça, el correu i número de telèfon de tots els membres. Entrenadors i jugadors tindran una llista actualitzada amb tota la informació perquè en qualsevol moment i molt ràpidament es puguin posar en contacte, ja sigui a través de SMS o correu electrònic.

Aconsegueix una visió general amb la nostra aplicació

Amb l'App de SportMember no importa on estiguis perquè sempre tindràs una visió general del llistat de tots els jugadors. L'aplicació està disponible per Iphone i Android, descarrega aquí l'aplicació. Amb la llista a mà de tots els jugadors disponibles, t'asseguraràs que el teu club sempre estigui actualitzat i tingui la informació correcta dels jugadors. Així mateix, cada jugador podrà administrar la seva informació personal.

Funcions addicionals per als pares

A més de les funcions bàsiques per als jugadors i entrenadors, també hi ha funcions addicionals per a, per exemple, pares separats. Tots dos pares podran tenir un "Perfil parental", donant-li cada un el seu nom d'usuari i contrasenya per accedir al perfil de tots els fills. Amb el perfil parental es podrà, ràpida i fàcilment, iniciar sessió a tots els perfils dels nens. Alhora, el perfil parental dóna a l'entrenador una visió general de la informació de contacte dels pares a través del perfil del nen perquè aquest pugui veure amb qui contactar en qualsevol situació.

Encara no estàs utilitzant SportMember? Estalvia temps i avui mateix fes que la teva vida sigui més fàcil - .

Preparats per començar?

Explora SportMember o crea un compte immediatament i comença a administrar el teu club. També ets més que benvingut a contactar-nos, ens encantaria ajudar-te a configurar el teu club.
Quant costa?
Quines necessitats té el teu club? Subscripció bàsica o PRO?
Detalls dels preus
Funcions
No hi ha dos clubs iguals. Les nostres característiques cobreixen les teves necessitats.
Funcions