Player_slider

El calendari - organitza i planeja les activitats del teu equip

El calendari - organitza i planeja les activitats del teu equip

El calendari online de SportMember és l'eina més important per organitzar el teu club i/o equip. Amb l'avançat sistema de calendari mai ha estat tan fàcil planificar i coordinar totes les teves activitats. Els entrenadors podran crear o importar d’Excel l'horari dels partits de l'equip, l'horari dels entrenaments i les activitats socials, d’aquesta manera, tots els jugadors i entrenadors tindran una visió general dels horaris, la ubicació i la confirmació dels participants a un partit o entrenament.

Administra el teu calendari allà on siguis

Amb aquest sistema de calendari sempre tindràs a mà una visió general de totes les activitats. Les activitats de l'equip es poden organitzar fàcilment a través de SportMember i de la nostra App, descarrega aquí la nostra App. D'aquesta manera, els jugadors i entrenadors mai oblidaran els dies dels partits, els horaris dels entrenaments ni altres activitats. Un altre dels avantatges, és la rapidesa amb la qual podràs compartir tota la informació, així com també, podràs enviar recordatoris automàtics per correu electrònic o SMS a tots els jugadors.

Calendari online per a tots els esports

El calendari online és molt versàtil, ja que permet als clubs i/o equips administrar qualsevol tipus d'esport. Per tant, ja sigui que es tracti de futbol, bàsquet, handbol o hoquei, les funcions del teu nou calendari et faran la vida més fàcil. Tant jugadors com entrenadors podran planificar el seu dia a dia amb molta més facilitat i mai més es perdran d'un partit o entrenament.

Registra't avui mateix amb el teu club i/o equip i estalvia temps organitzant i coordinant el teu calendari! .

Horari telefònic

Lunes - Viernes de 09:00 a 16:00

Telèfon y WhatsApp

+34 622 94 37 79

Segueix-nos al
Fes com 1.563.000 altres usuaris