La tàctica de joc i l'alineació

La tàctica de joc i l'alineació

Amb SportMember tindràs accés a una funció anomenada "tàctiques i alineació" que t'ajudarà a organitzar el teu equip. La funció fa possible que tots els jugadors d'un equip sempre estiguin preparats per a cada partit. L'entrenador podrà fer una tàctica i alineació general o adaptar-les a cada partit. D'aquesta manera, serà molt més fàcil preparar a tots els jugadors.

Tàctiques de joc per a tots els esports

L' equip sempre estarà preparat per als partits mitjançant l'ús de la funció "tàctiques i alineació". Cap contrincant és idèntic, per això hem fet possible que l'entrenador pugui adaptar una nova tàctica per a cada partit, perquè l'equip i els jugadors tinguin les millors condicions per guanyar. Aquesta funció es pot utilitzar i adaptar a tot tipus d'esports i nivells.

Exemples de tàctiques

Aquí hi ha alguns exemples de com alguns equips utilitzen la funció de tàctiques i alineació de SportMember - i t’asseguraràs que el teu equip sempre estigui preparat per guanyar.

Preparats per començar?

Explora SportMember o crea un compte immediatament i comença a administrar el teu club. També ets més que benvingut a contactar-nos, ens encantaria ajudar-te a configurar el teu club.
Quant costa?
Quines necessitats té el teu club? Subscripció bàsica o PRO?
Detalls dels preus
Funcions
No hi ha dos clubs iguals. Les nostres característiques cobreixen les teves necessitats.
Funcions